COVATTI

Technologie helpt maatwerkbedrijven om reguliere bedrijven te ondersteunen in de gespecialiseerde opdrachten die ze willen uitbesteden. Als voortrekker van technologische vernieuwingen zetten ze momenteel in op drie nieuwe verschillende proefprojecten waarbij technologie medewerkers een handje helpt. De innovaties zijn divers en ondersteunen elk op een ander vlak medewerkers en processen.

  • Polyvalente andon – Oesterbank
    Een communicatiebord waarop productieresultaten gevisualiseerd worden. Meer.
  • Rapid Prototyping – Mariasteen
    In max. 4 uur tijd het volledige proces doorlopen van ontwerp naar uitvoering voor de aanmaak van persoons- of werkgebonden hulpmiddelen, dat is de uitdaging die Mariasteen aangaat. Meer.
  • Slim beheer visualisatie – WAAK
    De doelstelling van deze proeftuin is om een robuust platform op te zetten dat diverse applicaties (zoals begeleidingstools, cameraherkenning, enz…) laat samenwerken. Via een doorgedreven vereenvoudiging worden deze tools en technologieën ook bereikbaar voor niet-technische profielen. Meer.
Meer?

Ontdek alvast deze drie nieuwe proeftuinen en hun toepassingen. Het opzetten van de proeftuinen gebeurt onder de vlag van het EFRO-project COVATTI, een initiatief van POM West-Vlaanderen en 4Werk. #technologiehelpteenhandje