Kick-off | Woensdag 20 november 2019

Onze West-Vlaamse maatwerkbedrijven blijven excelleren in ‘human centered production‘. Ze ervaren dagelijks dat innovatie noodzakelijk is om de steeds hogere complexiteit van de markt te ondervangen voor hun doelgroepwerknemers. Daarom zetten ze technologie in als hefboom om moeilijk werk eenvoudiger te maken en mensen op de werkvloer te versterken.

Waar het TTI-project onze West-Vlaamse maatwerkbedrijven omvormde tot voorlopers op het vlak van operatorondersteunende technologieën in de maakindustrie, gaat het COVATTI-project nog een stapje verder.

Met het Shared Engineering Bureau, een uniek concept in Vlaanderen, trekt 4Werk volop de kaart van kennisdeling onder zijn leden. Tegelijk maakt 4Werk hiermee de brug naar de maakindustrie waar deze nieuwe technologieën werkbaar werk mogelijk maken voor operatoren op industriële werkvloeren.

Programma | 20 november 2019 | Menen
 • 12u00
  Ontvangst met broodjeslunch
 • 12u30
  Verwelkoming

  Mia Decaestecker, voorzitter van 4Werk vzw
  Wat betekent COVATTI voor onze maatwerkbedrijven?
  Gunther Bamelis, voorzitter van COVATTI
  West-Vlaanderen pioniert met een shared engineering bureau voor en door maatwerkbedrijven.
  Bart Neels, Shared Engineer voor 4Werk vzw
  De ontwikkeling van nieuwe operatorondersteunende technologieën
  Bart Decloedt (Mariasteen), Wouter Desplenter (De Oesterbank) en Dominique Kesteloot (WAAK)
 • 13u30
  Slotwoord – Het belang van excellente maatwerkbedrijven voor onze industrie in (West-)Vlaanderen
  Jean de Bethune, voorzitter POM West-Vlaanderen
 • We praten nog even na bij een kop koffie.
INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

“Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door POM West-Vlaanderen en 4Werk om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door 4Werk en/of POM West-Vlaanderen. U kan op elk moment contact opnemen via info@vierwerk.be om beeldmateriaal te laten verwijderen. U vindt onze privacyverklaring op onze website.“

 

Praktisch

Locatie
Site Roussel
Wervikstraat 192
8930 Menen

Contactpersonen