4Werk, de POM, Fabrieken voor de Toekomst en de Oesterbank nodigen u van harte uit om de proeftuin van de Oesterbank binnen het TTI-project te bezoeken. 

Programma
 • 17.00 u. – Onthaal
  Wij verwelkomen u bij Mainfreight Logistic Services.
  Zandvoordestraat 405, 8400 Oostende
 • 17.15 u. – Verwelkoming en voorstelling van de proeftuin
  Een voorstelling van de proeftuin ‘polyvalente overheveltafel’
  Tonny Stoffels (Mainfreight) en Luc Rosseel (Oesterbank)De proeftuin die we vandaag aan u voorstellen is de polyvalente overhevelingstool. De Oesterbank ontwikkelde een overheveltafel om stukgoederen over te hevelen van een kartonnen doos naar een kunststof bak. Via licht- of geluidsignaal wordt aangegeven wanneer het juiste aantal stuks is overgeladen. Die maakt de taak van overhevelen in functie van preproductie en magazijnverwerking ergonomischer, efficiënter én sneller. Ook voor uw bedrijf een mogelijke aanwinst.
 • 18.00 u. – Investeren in LEAN
  Gegarandeerde toekomstperspectieven binnen de logistiek
  Hendrik Van Landeghem (Ugent)
 • 18.30 u. – Werkbaar werk
  De interactie tussen mens en machine
  Dirk Torfs (Flanders Make)
 • 18.50 u. – Voorstelling Competentiecentrum Machinebouw & Mechatronica West-Vlaanderen
  Geert Dangreau (Fabrieken voor de Toekomst, POM West-Vlaanderen)
 • 19.00 u. – Slotwoord
  Herman Wenes (4Werk)
 • 19.05 u. – Receptie
  We sluiten de avond af met een hapje en een drankje. We praten graag na over hoe ook u technologie kan toepassen in uw bedrijf en beantwoorden met plezier uw vragen.
INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

Vink uw aanwezigheid aan, vul de nodige gegevens in en uw inschrijving komt onze richting uit! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail ter inschrijving in onze Mailchimp nieuwsbrief lijst. Mail niet ontvangen? Kijk zeker ook even in uw SPAM inbox.