Roadshow Polyvalente Andon | Donderdag 17 maart 2022

Een andon is een communicatiebord waarop productieresultaten gevisualiseerd worden, waardoor operatoren een beter zicht krijgen op de situatie en de knelpunten. De andon die in deze proeftuin ontwikkeld werd, vertrekt van de targets die het zelfsturend team zichzelf oplegt (= motiverend) op basis van eerder behaalde resultaten. De andon houdt ook rekening met verbetersuggesties vanuit de doelgroep en verhoogt de target indien mogelijk. Zo bepaalt het team zelf de maximale mogelijkheden, die eventueel verder opgebouwd kunnen worden, waardoor de betrokkenheid verhoogt.

De Oesterbank, 4Werk en POM West-Vlaanderen nodigen u van harte uit om de proeftuin van de Oesterbank binnen het COVATTI-project te bezoeken. 

Programma | 17 maart 2022 | Oostende
 • 8.30 u. – Onthaal
  We verwelkomen jullie graag met een koffiekoek.
 • 9.00 u. – Verwelkoming
  Gunther Bamelis, voorzitter COVATTI
 • 9.05 u. – Voorstelling van de proeftuin
  Wouter Desplenter, Oesterbank, en Bart Herremans, Kringwinkel Kust
 • 9.30 u.Gastspreker verbonden aan de proeftuin
  Sam Steen, Noest
 • 9.40 u. – Shared Engineering Bureau (SEB)
  Bart Neels, Shared Engineer 4Werk
 • 9.50 u. – Cocreatie en innovatie
  Lieven Tack, Algemeen Directeur POM West-Vlaanderen
 • 9.55 u. – Slotwoord
  Luc Rosseel, sociaal entrepreneur
 • 10.00 u. – Bedrijfsbezoek optioneel
  We ontdekken de proeftuin ‘on the floor’.
 • 10.30 u. – Netwerkmoment
  We praten graag na over hoe ook u technologie kan toepassen in uw bedrijf en beantwoorden met plezier uw vragen.
Inschrijvingen

//DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN SINDS 14 MAART//

Vink uw aanwezigheid aan, vul de nodige gegevens in en uw inschrijving komt onze richting uit! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Opgelet: dit kan een tijdje duren. Mail niet ontvangen? Kijk zeker ook even in uw SPAM inbox. Gelieve steeds met uw eigen gegevens in te schrijven, dit voor de administratieve verwerking nadien. Schrijft u in voor iemand anders? Gelieve dat bij extra opmerkingen te vermelden. Inschrijven kan tot en met 14 maart 2022.

“Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door POM West-Vlaanderen en 4Werk om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door 4Werk en/of POM West-Vlaanderen. U kan op elk moment contact opnemen via info@vierwerk.be om beeldmateriaal te laten verwijderen. U vindt onze privacyverklaring op onze website.“

COVID-maatregelen:

Wij volgen de voorschriften zoals deze gelden binnen het gastbedrijf Oesterbank: tijdens de bedrijfsrondgang is het dragen van een mondmasker verplicht. Dank om deze richtlijn te volgen.

We volgen de geldende COVID-maatregelen. Bij eventuele wijzigingen zullen we dit via e-mail communiceren.

Praktisch

Wanneer?
Donderdag 17 maart 2022 vanaf 8u30.

Locatie
Oesterbank
Vaartblekersstraat 15
8400 Oostende

Contactpersonen

Presentatie roadshow 'Polyvalente Andon'