Regiostars 2020

Elk jaar bekroont de Europese Commissie met de toekenning van de Regiostars door de EU gefinancierde projecten die nieuwe benaderingen en excellentie in regionale ontwikkeling demonstreren. De deelnemende projecten worden op Europees niveau in de kijker gezet, met als doel regio’s en projectmanagers in de EU te inspireren.

Dit jaar doet het West-Vlaams project COVATTI (een partnerschap tussen 4WerkPOM West-Vlaanderen‘t VeerWAAK MaatwerkbedrijfOesterbankMariasteenSOWEPO vzw) een gooi naar een award in de categorie ‘inclusieve groei’.

Stem

Help jij COVATTI om een Regiostarsaward in de wacht te slepen? Surf naar de site van de Regiostars 2020, ga in de categorie ‘inclusieve groei’ op zoek naar het project COVATTI en geef het jouw stem.

COVATTI

COVATTI zet in op innovatie in West-Vlaamse maatwerkbedrijven via proeftuinen om innovatieve technologieën in te zetten in de werkplek. Via het Shared Engineering Bureau worden deze innovaties ruim gedeeld onder en aangepast aan alle maatwerkbedrijven in West-Vlaanderen.