Regiostars 2023

Elk jaar bekroont de Europese Commissie met de toekenning van de Regiostars door de EU gefinancierde projecten die nieuwe benaderingen en excellentie in regionale ontwikkeling demonstreren. De deelnemende projecten worden op Europees niveau in de kijker gezet, met als doel regio’s en projectmanagers in de EU te inspireren.

Dit jaar doet het West-Vlaams project COVATTI (een partnerschap tussen 4WerkPOM West-Vlaanderen‘t VeerWAAK MaatwerkbedrijfOesterbankMariasteenSOWEPO vzw) een gooi naar een award in de categorie ‘een sociaal en inclusief Europa’. COVATTI veroverde een plaatsje bij de laatste 30 finalisten. De winnaars worden half november bekendgemaakt.

Stem

Help jij COVATTI om een Regiostarsaward in de wacht te slepen? Surf naar de site van de Regiostars 2023, ga in de categorie ‘een sociaal en inclusief Europa’ op zoek naar het project COVATTI en geef het jouw stem.

COVATTI

COVATTI zette tussen 2019 en 2022 in op innovatie in West-Vlaamse maatwerkbedrijven via proeftuinen om innovatieve technologieën in te zetten in de werkplek. Via het Shared Engineering Bureau werden deze innovaties ruim gedeeld onder en aangepast aan alle maatwerkbedrijven in West-Vlaanderen.

Wil je meer weten over dit project? www.technologiehelpteenhandje.be