Product(ie)ontwikkeling en kwaliteitscontrole op maat via (IT) technologie

Voor dit seminarie fungeert het maatwerkbedrijf WAAK in Kuurne als gastheer:

Als we de afstand van onze maatwerkers tot de arbeidsmarkt willen verkleinen dan is ondersteuning van de operatoren een belangrijk gegeven. Door vereenvoudiging en transparantie worden complexe opdrachten bereikbaar voor onze doelgroep en kan het bedrijf ook in andere markten actief worden.

Technologie kan de sleutel zijn om de stijgende vraag van markt wat betreft complexiteit, diversiteit en kleinere reeksen op te lossen.

We ontwikkelen systemen waarbij we een minimale inzet van technische medewerkers willen (schaarste op de arbeidsmarkt). Deze doelstelling realiseren wij door vereenvoudiging van aantal technische taken die vervolgens door niet-technische personen zullen uitgevoerd worden.

Via dit seminarie krijgen wij op basis van een rondleiding – een kijk achter de schermen – en verwerft u inzichten in hoe maatwerkbedrijf WAAK (IT) technologie inzet. Tevens krijgen wij inzicht in de methodische aanpak hoe WAAK aan innovatie doet op basis van (toekomstige) Proeflab projecten in samenwerking met partners. Dit bezoek is een echte aanrader voor iedereen die interesse heeft in streven van een mooie synergie tussen mens en technologie.

Praktisch

Ontdek op 18 februari hoe WAAK inzet op ‘human centered production’ en operator ondersteunende technologieën.

Klik hier voor alle praktische info.

In samenwerking met Escala.

#technologiehelpteenhandje #TTI #COVATTI