Arbeidsmarktcongres

WEST4WORK 2021 is coming. Hét arbeidsmarktcongres waarbij inclusieve technologie centraal staat. Deze 4de editie focust op de mogelijkheden van technologie om mensen (opnieuw) aan de slag te helpen en te ondersteunen in hun werk. Ook COVATTI, ons Shared Engineering Bureau en onze proeftuinen komen uitgebreid aan bod.

Elk talent telt

De arbeidskrapte in West-Vlaanderen blijft ontzettend prangend. Om alle openstaande vacatures in te vullen, hebben we élk talent nodig. Daarom moeten we samen werk maken van een inclusieve arbeidsmarkt. Technologie creëert kansen om deze uitdaging aan te pakken.

Hoe krijgen én houden we meer mensen aan het werk met behulp van technologie? En welke mogelijkheden biedt inclusieve technologie voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt? Deze vragen staan centraal op de 4de editie van WEST4WORK, het tweejaarlijks arbeidsmarktcongres in West-Vlaanderen.

Meer?

Check hier de uitnodiging en het programma of surf naar west4work2021.be.

Partner

WEST4WORK is een initiatief van POM West-Vlaanderen. Als één van de partners verleent 4Werk, de federatie van West-Vlaamse maatwerkbedrijven, zijn medewerking aan WEST4WORK.