De POM West-Vlaanderen nodigt u graag uit voor het event ‘Wij maken werk van West-Vlaanderen’ op woensdag 6 december 2017. Dit event focust op de fundamenten, bouwstenen en strategie om uw onderneming op weg te helpen naar succesvol ondernemen.

 

West-Vlaanderen kent een sterke industrie. Een industrie die staat voor bijna 90.000 jobs en een omzet van ruim 6,5 miljard. Een industrie ook met een toekomst. De POM West-Vlaanderen stemt haar werking hier mee op af, via de pijlers Ondernemerschap, Fabrieken voor de Toekomst, Transport & Logistiek en Arbeidsmarkt.

Na vijf jaar uitvoering van West Deal, het economisch transformatieplan van West-Vlaanderen, maken we een balans op: Welke fundamenten hebben we in die jaren gegoten richting een duurzame economische transformatie? Welke bouwstenen worden het komende jaar nog gelegd? Stuk voor stuk sleutels voor uw succes, als ondernemer.

Ook het TTI-project komt aan bod!

 

Programma
 • 17u45
  Ontvangst met koffie
 • 18u00
  Verwelkoming door Stefaan Matton, algemeen directeur POM West-Vlaanderen.
 • 18u10
  Innovatief ondernemen in de praktijk – Davy De Vlieger, Managing Director Continental Foods Belgium.Davy De Vlieger heeft 8 jaar lang de Belgische tak van Omega Pharma geleid en was ook CEO van Etixx NV. In april 2016 keerde hij terug naar een oude liefde, de voedingsindustrie, als Managing Director van de multinational Continental Foods Belgium. Hij brengt zijn verhaal over het initiëren en begeleiden van innovatieve processen.
 • 18u40
  POM West-Vlaanderen: terugblik op de realisaties, visie en aanpak 2018 – Jean De Bethune, voorzitter POM West-Vlaanderen en gedeputeerde voor Economie.
 • 19u00
  Netwerkreceptie en gelegenheid om de POM-stand ‘Fabrieken voor de Toekomst’ (stand 492) op de beurs Bedrijven Contactdagen te bezoeken. Klop aan en ontmoet onze experts die u graag op weg helpen!
Praktisch
 • Locatie
  Kortrijk Xpo, Meeting Center
  Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
 • Contact
  Brigitte De  Proost – POM West-Vlaanderen
  +32 (0)50 140 157
  brigitte.deproost@pomwvl.be